Hoved- eller fagentreprise fra dygtige håndværkere

Hos Murermester Mads Jessen Jensen har vi stor erfaring med entreprise, hvad enten det gælder hoved- eller fagentrepriser i Espergærde, Helsingør, Hillerød eller resten af Nordsjælland.

Fagentreprise hos os - så er det hele klaret

Hvad enten du skal bygge nyt, bygge til eller renovere det gamle, så kan vi klare entreprisen.

Med en entreprise kan vi stå for hovedentreprisen på dit byggeprojekt, således at du blot har én kontaktperson gennem hele byggeforløbet. 

Vi er et stort team af alle fagentreprenører inden for VVS-, tømrer-, elektriker-, murer- og malerdelen, hvor vi sørger for, at koordinere og holde snor i alle underentreprenørerne, samt sørge for, at tidsplanen bliver overholdt.

Ved at lade os stå for en fag- eller hovedentreprise, skal du ikke tænke på andet end at glæde dig til, det færdige resultat står klar, ligesom du kun står tilbage med én regning.​​​

Det rene kvalitetsarbejde på hovedentreprise

Vi koordinerer dit projekt på professionel vis. Når vi står for en hovedentreprise, lægger vi altid stor vægt på kun at arbejde sammen med underentreprenører, der vægter den samme sans for kvalitet, som vi selv gør.

Vi stræber altid efter at levere et resultat, der lever op til dine forventninger, ønsker og behov uanset, hvilket byggeprojekt vi står for. Vi efterlader kun et resultat, vi med vores faglige stolthed kan vise frem.

Få et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt

Bor du på Nordsjælland eller i København, er du velkommen til at ringe på telefon 2125 5503 eller send en e-mail til mmjj@mail.dk og få et uforpligtende tilbud eller høre mere om, hvordan vi arbejder, når vi står for en entreprise, hvad enten det er en hovedentreprise, eller vi er underentreprenører på en fagentreprise.​

Modtag et gratis tilbud

 
 
 
Opgaven vedrører *

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

KONTAKT

​Murermester Mads Jessen Jensen

Bygmarken 13

3060 Espergærde

Télefon: 2125 5503

E-mail: mmjj@mail.dk

CVR: 26381177

HURTIG NAVIGATION

Vi er medlem af

mmjj74 i Espergærde, DK på Houzz