Facaderenovering, vandskuring, omfugning og murerarbejde​

Hos Murermester Mads Jessen Jensen udfører vi gerne facaderenovering, vandskuring, omfugning og andet murerarbejde i huse, ejendomme og andre former for byggeri. Facaderenovering kan inkludere vandskuring, og murerarbejde kan være alt fra en voldmur på Kronborg til en mur i en villa. Vi arbejder typisk i en radius på 20-30 kilometer fra Espergærde.

Vi har specialiseret os i facaderenovering på ældre byggeri

​En mere omfattende facaderenovering vil ofte inkludere omfugning, men mange vælger også at få udført facadeisolering, når der alligevel arbejdes med facaden. Desuden er vandskuring populært, især på huse fra 1980'erne. Vi udfører naturligvis en grundig klargøring og forberedelse til vandskuring. Vandskuring kan laves i alle farver og nuancer. Efterfølgende vil du kunne se strukturen fra murstenene.

Vi har specialiseret os i facaderenovering på gamle bygninger, herunder fredede bygninger med særlige regler og et karakteristisk udseende. Vi udfører blandt andet reparation af voldmuren på Kronborg, ligesom vi udfører omfugning, udskiftning af mursten og reparation af revner.

Murerarbejde udføres gerne i totalentrepriser

​Vi laver også alt andet murerarbejde såsom ombyggeri, tilbyggeri og nybyggeri samt reparation af skorstene og mange andre mureropgaver. Vi har i det hele taget ekspertise inden for både små og store mureropgaver. Vi tilbyder naturligvis totalentrepriser, hvor vi er tovholder for alle de faggrupper, som er med i projektet.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 2125 5503 eller på mmjj@mail.dk for at få svar på eventuelle spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud på en facaderenovering eller andet murerarbejde.​

Modtag et gratis tilbud

 
 
 
Opgaven vedrører *

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

KONTAKT

​Murermester Mads Jessen Jensen

Bygmarken 13

3060 Espergærde

Télefon: 2125 5503

E-mail: mmjj@mail.dk

CVR: 26381177

HURTIG NAVIGATION

Vi er medlem af

mmjj74 i Espergærde, DK på Houzz