​Stilladsarbejde og udlejning af små og store stilladser

Hos Murermester Mads Jessen Jensen tilbyder vi alt i stilladsarbejde. Det kan være udlejning og montering af alt fra små til højt specialiserede stilladsløsninger, men det kan også være rullestilladser.

Vi udfører stilladsarbejde i en radius på 20-30 kilometer fra Espergærde, men også mange andre steder, som for eksempel Helsingør og Hillerød. Ring gerne for at høre, hvordan vi kan hjælpe med vores stilladsudlejning.

Vi tilbyder alle former for skræddersyet stilladsarbejde

​Vores stilladsarbejde kan omfatte alle former for skræddersyede løsninger inden for lette og tunge facadestilladser, specialstilladser, trappetårne og rullestilladser. Det kan være både indvendigt og udvendigt.

Vi udlejer stilladser til alle formål og gerne i både kort og lang tid. Vi tilbyder naturligvis råd og vejledning, så I kan vælge den bedste løsning.

​​

Vi udfører stilladsarbejder for private, for entreprenører og for byggefirmaer, men også for forskellige håndværkere. Det kan også være et boligselskab eller en boligforening, der selv varetager stilladslejen.

Rullestilladser bliver ofte benyttet i butikscentre og andre steder, hvor der er store områder med højt til loftet. Det kan også være private, som skal male sternbrædder eller gavle.

Ring for at høre mere om udlejning af stilladser

​Hvis I har brug for stilladsarbejde til et større eller mindre projekt, så kan I kontakte os for at få et løsningsforslag og et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 2125 5503. Du er også velkommen til at skrive til os på mmjj@mail.dk. Vi besvarer alle e-mails hurtigst muligt.​

Modtag et gratis tilbud

 
 
 
Opgaven vedrører *

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

KONTAKT

​Murermester Mads Jessen Jensen

Bygmarken 13

3060 Espergærde

Télefon: 2125 5503

E-mail: mmjj@mail.dk

CVR: 26381177

HURTIG NAVIGATION

Vi er medlem af

mmjj74 i Espergærde, DK på Houzz