​Nyt badeværelse og gæstetoilet eller modernisering

Hos Murermester Mads Jessen Jensen opfører vi gerne et nyt badeværelse for private, boligselskaber, kommuner og erhverv i en radius på 20-30 kilometer fra Espergærde. Det kan blandt andet være Helsingør og Hillerød.

Vi udfører også gerne mindre reparationer og moderniseringer, men de fleste kunder ønsker et helt nyt toilet eller badeværelse, når vi alligevel skal i gang.

Der stilles større krav til nye badeværelser end tidligere

​Badeværelset er et centralt rum i boligen, og vi opholder os på badeværelset i længere tid end før i tiden.

I dag er de helst varme, behagelige og funktionelle, og det er blevet et naturligt sted at lægge makeup, tørre hår og sætte barbermaskinen til opladning.​ Derfor stilles der større krav til et nyt badeværelse end tidligere. Der må også gerne være god plads til rene håndklæder, ekstra toiletruller og ny håndsæbe.

​Vi udfører gerne renovering af badeværelse i en entreprise

​​Det er vigtigt for et nyt badeværelse, at det opføres af en erfaren murer, som har et solidt kendskab til materialer, interiør og funktionalitet.

Vi har opbygget en stor knowhow, der giver os ekspertisen til at håndtere både store og små badeværelsesrenoveringer.

 Vi tager også gerne hovedentreprisen på dit projektet med renovering af badeværelse. 

Derved kan vi sikre, at alt forløber korrekt fra start til slut. Vi trækker i den forbindelse på vores samarbejdspartnere blandt VVS-installatører, elektrikere, tømrere, snedkere og malere.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Du er altid velkommen til at ringe til os for at tale om pris på et nyt badeværelse. Kontakt os gerne på telefon 2125 5503 eller på mmjj@mail.dk, hvis du ønsker at høre mere, eller hvis du allerede nu ønsker et tilbud på et nyt badeværelse. 

For et uforpligtende tilbud på nyt badeværelse - eller renovering af badeværelse - kan du også benytte formularen i højre side. ☝

Modtag et gratis tilbud

 
 
 
Opgaven vedrører *

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

KONTAKT

​Murermester Mads Jessen Jensen

Bygmarken 13

3060 Espergærde

Télefon: 2125 5503

E-mail: mmjj@mail.dk

CVR: 26381177

HURTIG NAVIGATION

Vi er medlem af

mmjj74 i Espergærde, DK på Houzz